Teatralsk innredning hjemme

Liker du teater og skuespill, så er du sikkert en fantasifull og skøyeraktig figur. I livet bør man alltid leke og ha det moro, da det er sjansen vi har for å oppleve glede, lidenskap, nysgjerrighet og alvor. Vil du ta med jobben din hjem, så er det mange ting du kan gjøre.

Du kan kle veggene med “entre-billetter” og plakater fra første oppstilling, eller du kan tapetsere veggene med masker og forunderlige mønster. Det er ofte i drømmene de utroligste tankene vekkes, så innby fantasien med tapeter soverom som forteller deg at nå er det tid for teater.

Fordeler med tapet på soverommet

Mange sverger til minimalisme i husene sine, men i mangel av dekor som alle liker, så blir hus og hjem ofte ganske kjedelige. Det er her soverommet kommer inn, der man uansett beholder sin private sfære hele tiden. Her kan man leke mer med ideene og ønskene sine. Hos Familietapeter får du tapeter til soverom i mange forskjellige farger og fasonger. Lek med fantasien og finn ut hvordan du vil bekle soverommet i farger, mønster og former som gjør at du får en drømmende god natts søvn.

Tapeter på soverommet er altså bra for:

  • Fantasifulle drømmer
  • Bedre søvnkvalitet
  • Bedre isolasjon
  • Du kan gjøre det selv
  • Rimelige tapeter av høy kvalitet

Bruk inspirasjonen til å velge ut tapeter til soverommet

Er du en teater-gjenger eller driver du med teater selv, da kan du finne inspirasjon til innredningen på soverommet. Kanskje du finner gjenstander som ligner på eventyret om Peter og Ulven, eller hjerter som minner om Romeo og Juliet? Bruk inspirasjonen du får fra skuespiller yrket og legg noen detaljer i tapeten. Det gir så mye for mange å ha tenkt gjennom hvordan innredningen er hjemme. Det gir mer helhet i livet også.

Hjemmet er din andre jobb

Trivsel har mye å si for de fleste. Ja, mye mer enn mange tror. Derfor er det kanskje ikke så rart at nordmenn er opptatt av innredning og oppussing av hjemmet. Kalde, grå høstkvelder nytes best hjemme, og det er på soverommet man finner ny inspirasjon til dagene. Ikke velg hvilken som helst tapet, og prøv noe nytt når du skal pusse opp igjen. Kanskje gir det deg en større effekt enn du trodde.

Mange er redde for å eksperimentere med farger og mønster, men det skal man ikke være redde for. Les alt om tapeter hos Familietapeter og la deg gledes over hva du finner her.

Rebecka Author