Beskytt mobilen din på teater

Teateret er kanskje ikke verdens farligste sted, men det er likevel mange ting du kan slå borti, og ikke minst er det alltid en risiko for å miste mobilen i gulvet. Derfor er det viktig at du har beskyttet mobilen før du tar den med deg til teatersalen.

Mobilbeskyttelse er en god investering

En iPhone koster mange penger, og det er kjedelig og dyrt dersom den går i stykker. Kanskje du er heldig og den kan repareres. Det kan også hende forsikringen dekker litt av kostnaden, men er du skikkelig uheldig, kan det hende du trenger ny mobil og må dekke prisen selv. Derfor er det bedre å forhindre skader på mobilen og skjermen. Og det er veldig enkelt å beskytte mobilen. Du trenger bare en skjermbeskytter og et deksel, og du kan enkelt bestille iPhone 14 deksel på nettet, hos nudient. Et iPhone 14 deksel fra nudient koster bare noen hundrelapper, og det er derfor en billig investering for å unngå skade på mobilen. Du kan til og med bestille flere ulike deksler for å variere farge og mønster etter humør.

Oppbevar mobilen trygt

Når du sitter i halvmørket i en teatersal, er det ekstra viktig å legge mobilen på et trygt sted, for eksempel i en lomme med glidelås eller i en lukket veske. Det er ikke slik at du bør mistenke alle for å være tyver, men i mørket er det lett å nappe til seg løse gjenstander, spesielt når du sitter og fokuserer på det som skjer i selve forestillingen. Har du mobilen i en lukket lomme eller veske, er det også mindre sannsynlig at du mister den i gulvet. Selv om et iPhone 14 deksel beskytter mobilen mot skade, kan det være vanskelig å finne den igjen i mørket, og det er jo litt dumt å måtte rote rundt på gulvet for å finne mobilen mens forestillingen er i full gang.

Vis mobilvett i teatersalen

Du skal selvsagt ikke ha mobilen på under en teaterforestilling. Slå den helt av, slik at den ikke plutselig ringer midt i forestillingen. Det er både flaut og forstyrrende, for deg, for de rundt deg og kanskje til og med for skuespillerne. Også lyset fra en mobilskjerm kan være forstyrrende, og du kom jo til teateret for å se på det som skjer på scenen, derfor bør du la mobilen ligge i lomma eller vesken under hele forestillingen. De fleste teater vil også informere publikum om at det er på tide å slå av mobilen og holde den avslått mens forestillingen er i gang.

Rebecka Author