Frilanser som teaterskuespiller

Når du frilanser som en teaterskuespiller er det viktig å bygge opp et “image” av seg selv. Ha et nettsted hvor folk kan bli kjent med deg og hva du driver på med. Sosiale medier er et stort pluss, hvor fansen din kan bli bedre kjent med deg og du med dem. Når du driver et eget foretak, bør du ha muligheten til å samle alt på et sted. Heldigvis kan du på lime-technologies.no gjøre det på null komma niks. Enten det er håndtering av kunderelasjoner og lignende.

Enklere hverdag som frilanser

En karriere innen teater er spennende, men det er viktig å følge med på utviklingen av karrieren din. Dette kan blant annet gjøres via lime-technologies.no, hvor du kan styre virksomheten din på en mye smartere måte. Her får du tilpasse historikken, kontaktene og gjøremålene dine som trengs i hverdagen. Du danner deg et helhetsbilde av for eksempel fansen eller kundene. Skal du drive en egen nettbutikk fra en konto i sosiale medier, er det greit å vite om de mulige salgsmulighetene du har. En nettbutikk kan du enkelt lenke til på nettsiden eller kontoer du har på sosiale medier. En direktelink fører ofte til flere klikk og eventuelle salg.

Bygg et “image”

Andre viktige ting som frilansere er at du bygger deg et “image”. Følgerne dine er gjerne nysgjerrig på hvem du er som person, noe du kan vise frem i sosiale medier. Det er et godt triks for å bevare følgere, men også få nye. Personen bak rollene er folk interessert i å vite om. Gjerne ha noen tips og triks til skuespillere som er under utdanning. Dette er ting som fansen kan være interessert i. Nettsted bør du alltid ha og oppdatere underveis i karriere som teaterskuespiller. Legg ut all historikk for hva du har spilt i eller skal spille i. Ha kontaktinformasjon ute, slik at andre som viser interesse i arbeidet ditt lett kan nå deg. Det er veldig viktig for å komme deg videre og opp karrieremessig. Ikke glem å ha bilder av deg selv og gjerne videoer om hvem du er. Ikke vær sjenert for å vise deg frem, gjerne ha klipp fra noe du har spilt i. Dine kontoer i sosiale medier bør oppdateres jevnlig hver uke, slik opprettholder du kontakten med følgerne dine. Her kan du bruke karrieren og noe av fritiden din på å vise dem personen bak karakterene.

Rebecka Author