5 tullete filmer som burde bli teater

En skuespiller er et fleksibelt og emosjonelt menneske med store mengder empati. Det er i hvert fall det de skal få oss til å tro. Det er talentet som forteller oss hvor overbevist vi blir, noe som vises enda mer i teateret.

For at et stykke i teateret skal være vellykket, må man lære seg sjargongen og kunne spille roller som blir fordelt. Det er ikke sikkert det er hovedrollen, men likevel en viktig rolle for å gi det beste bildet i forestillingen.

Film blir likevel mindre personlig når det kommer til det å få nærhet til skuespillerne. Men har du noen filmer du absolutt skulle ha sett på teater, så er du ikke alene. Dette er kultur som er sunn for helsen og lattermusklene dine. Her er fem filmer som burde ha blitt teater.

Top Secret

Denne komedien fra 1984 har stort potensial på teater. «Get on that floor and hit the rug tonight» er en parodi på Elvis Presley sin Jailhouse rock. Her får teppene kjørt seg i en morsom, energisk dans. Ta dansen ute på terrassen og legg et uteteppe for mer komfort.

Hot Shots

Hot Shots er enda en tullete film som kunne vært artig å overvære på teater. Hovedrolleinnhaverne Charlie Cheen og Valerio Galino skapte et univers hvor alt gikk an. For selvfølgelig var det et spark til alle actionfilmene som hadde blitt lagd samtidig. Hvem er våre Topper Harley og Ramada Thompson mon tro?

Zoolander

Det er umulig å få nok av Ben Stiller og Owen Wilson når de først setter i gang. Vi tror denne filmen ville gjort seg på teater, fordi handlingen er tullete. De sitter på ulltepper og prøver å finne sonen mens de utforsker sine moteriktige uttrykk.

Happy Gilmore

Denne tullete komedien med Adam Sandler i spissen, handler om et helsprøtt veddemål om et golfeventyr uten sidestykke. Man kan stå på grønne tepper for å terpe på slagene, som uansett hva man gjorde gikk rett i hullet.

Ace Ventura

Ace Ventura er en tullete film som ville tatt seg ut på teater. Den usjarmerende dyredetektiven Ace skulle lete etter en forsvunnet delfin. Med sitt utrolige ordforråd og spenstige sprell var det ikke lenge før alt gikk fra verre til verst. Men dette er film som aldri ender dårlig.

La teppet falle

Teater for små og store er alltid givende. Nå som vi igjen kan gå på teater, er det også viktig at vi bruker kulturtilbudene som finnes. Uansett om det er teaterstykker fra tullete filmer eller fantastiske mesterstykker.

Kultur er viktig for oss alle, uansett om det er en film i TV-stua eller et stykke på teater.

Rebecka Author