Hvorfor dra på teater

Nå som det er mer og mer populært å se på TV-serier og filmer, er det ikke like mange som hvalfarter til teateret, men hvorfor ikke? I denne artikkelen skal vi gi deg noen grunner til hvorfor vi mener at du bør dra mer på teater.

Du kan kle deg fint!

Det er altfor få anledninger der vi faktisk pynter oss. Dette er noe vi savner svært masse. I teateret er stemningen ofte litt formell og litt annerledes enn på for eksempel kino. Derfor synes vi det å dra på teateret er en spennende anledning til å få på seg finstasen. Det å pynte seg er jo stas!

Nyt kultur

Det er overraskende mange forfattere og skribenter som fortsatt skriver teaterstykker. Derfor er det ikke bare Ibsen og Bjørnson som får all oppmerksomheten på teater. Vi anbefaler deg å sjekke ditt lokale teater, for sjansen for at de har moderne stykker på plakaten er ganske stor.

Hvis du foretrekker Ibsen og Bjørnson så kan du jo selvsagt også se på disse. Det er jo ingen som kan stoppe deg! Teater er jo noe som er for alle. I mange store byer finnes det også improvisasjonsteater. Dette er også noe vi anbefaler deg å besøke.

Du kan møte venner

Det å være sosial på teater er noe helt spesielt. Rett og slett fordi dere kan diskutere stykket og hva dere synes. Det at et teaterstykke har flere akter gjør at dere kan møtes for en litt snakk i pausen og kanskje gå ut etter stykket for å snakke om det.

Det som er så rart, er at vi går så sjelden på teater, men alle husker sist de var på teater. Dette er fordi stemningen er noe helt spesielt. Er du ikke enig i dette? Hva var det siste du så på ditt lokale teater?

Rebecka Author